Η Φωτογραφία μας

Όροι και προϋποθέσεις – Πολιτική Επιστροφών

Όροι και προϋποθέσεις – Πολιτική Επιστροφών

Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης, επαγγελματικές κάρτες, έντυπα και συναφή εκτυπωτικά είδη:

To newamazingideas.gr εγγυάται την ικανοποίησή σας από την ποιότητα κατασκευής του προϊόντος που παραλαμβάνεται. Σε περίπτωση που το προϊόν σας παραδοθεί και διαπιστώσετε κάποια φθορά ή κατασκευαστικό ελάττωμα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο orders@newamazingideas.gr εντός 14 ημερών από την παραλαβή του.

Παρακαλούμε πολύ να γίνει κατανοητό ότι το Newamazingideas.gr δεν μπορεί να παρέχει επιστροφές ή να ακυρώσει παραγγελίες, εκτός από τις περιπτώσεις που ρητά αναφέρονται (δηλαδή, προϊόν με φθορές κατά την άφιξη, ή με κατασκευαστικό ελάττωμα).

Σε αυτές τις περιπτώσεις το Newamazingideas.gr αποδέχεται επιστροφή προϊόντος.

Παρακαλώ σημειώστε ότι κάθε προϊόν που φτάνει στα χέρια σας πιστοποιείται από σύστημα διαχείρισης ποιότητας, σε όλη τη διαδικασία παραγωγής.
Υπάρχει η πιθανότητα να υπάρχουν μικρές διαφορές σε διαφορετικές εκτυπώσεις των προϊόντων newamazingideas.gr, αλλά περιορίζονται σε ελάχιστες διακυμάνσεις στην πιστότητα χρωμάτων (1%-3%).

Η προσπάθεια βελτίωσης αυτής της ελάχιστης απόκλισης είναι συνεχής από το newamazingideas.gr, έχοντας διαρκή στόχο την κατασκευή προϊόντων των υψηλότερων προδιαγραφών εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας.

Η ελάχιστη απόκλιση στην ποιότητα της εκτύπωσης (1%-3%) είναι αποδεκτό όριο και σύνηθες φαινόμενο στο επαγγελματικό χώρο των εκτυπώσεων, και δεν υπολογίζεται ως κατασκευαστικό ελάττωμα, που προϋποθέτει επανεκτύπωση του προϊόντος.

Δημιουργία & Παραγγελία εκτυπώσιμων προϊόντων:

Παραγγελίες δεχόμαστε μόνο ηλεκτρονικά και μόνο εφόσον συμπληρώσετε όλη τη διαδικασία παραγγελίας και πληρωμής.

Όλα τα κείμενα κατά την αποστολή της παραγγελίας πρέπει να είναι δακτυλογραφημένα με τόνους και στίγματα.

Η αποστολή διορθώσεων γίνεται μόνο με email στο orders@newamazingideas.gt και σε καμία περίπτωση μέσω τηλεφώνου ή fax.

Σε καμία περίπτωση δεν στέλνουμε μακέτες ηλεκτρονικά για να τυπώσετε εσείς ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση.

Με την αποστολή email της παραγγελίας σε ήδη υπάρχουσες μακέτες ή για διορθώσεις, σας στέλνουμε την μακέτα σε 1-3 εργάσιμες (covid19, 1-5 εργάσιμες) Για νέα σχέδια, μακέτα στέλνουμε σε 6-8 εργάσιμες (covid19, 6-10 εργάσιμες)

Μετά το τελικό ΟΚ αποδοχής της μακέτας τα προσκλητήρια στέλνονται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες (covid19, 3-7 εργάσιμες). Φάκελοι τυπωμένοι & κουτιά ή ειδικές κατασκευές σε 8-12 εργάσιμες. Χρυσοτυπία ή ασημοτυπία 10-13εργάσιμες.

Πρώτη εργάσιμη θεωρείται η αμέσως επόμενη εργάσιμη από την παραλαβή της παραγγελίας ή του email. (Το Σάββατο, η Κυριακή και οι αργίες ΔΕΝ είναι εργάσιμες)

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν λάθη: ορθογραφικά, ημερομηνίες, τόνους, ονόματα κτλ καθώς και για το αποτέλεσμα των χρωμάτων, εφόσον δεν έχετε τυπώσει δοκίμιο.

Τα χρώματα των προσκλητηρίων ενδέχεται να έχουν μικρή απόκλιση από τα δείγματα.

Το προϊόν που παραγγέλνετε στο newamazingideas.gr είναι ολοκληρωτικά όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε. Το newamazingideas.gr σε καμία περίπτωση δεν επεμβαίνει στο περιεχόμενο φωτογραφιών και κειμένων καθώς και στη διάταξη χωρίς να σας ενημερώσει με ηλεκτρονική αλληλογραφία. Αυτό σημαίνει ότι είναι δική σας ευθύνη ο έλεγχος του προϊόντος σας και η διόρθωση των παρακάτω:

* Ορθογραφικά, γραμματικά ή συντακτικά λάθη στα κείμενά σας
* Εικόνες χαμηλής ανάλυσης που μπορεί να εμφανίζονται θολές στην εκτύπωση
* Σκοτεινές εικόνες που εμφανίζονται σκούρες στην οθόνη σας
* Το παραγόμενο αποτέλεσμα είναι βέβαιο ότι θα έχει χρωματικές και τονικές αποκλίσεις σε σχέση με την προεπισκόπηση που βλέπετε στην οθόνη σας.  

(To newamazingideas.gr δεν επεμβαίνει στις εικόνες σας γιατί είναι αδύνατο να γνωρίζει την εικόνα που βλέπεται εσείς στην οθόνη σας.)

has been added to your cart.
Checkout