Η Φωτογραφία μας

Wedding Invitations Collection 19-20

Wedding Invitations Collection 19-20


Portfolio Description
  • 0
  • 4 Οκτωβρίου, 2021

Wedding invitations Collection 2019 – 2020

Προσκλητήρια γάμου της εταιρίας προσκλητηρίων Newage invitations

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

NewAge Wedding invitations

Προσκλητήρια γάμου οικονομικά με την καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης

Δεν υπάρχει κόστος μακέτας και εκτύπωσης

Με την αποστολή της παραγγελίας σας στέλνουμε την μακέτα για τυχόν διορθώσεις ή για επιβεβαίωση εκτύπωσης σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Μετά το τελικό οκ αποδοχής της μακέτας τα προσκλητήρια στέλνονται σε 3-5 εργάσιμες

Ελάχιστη παραγγελία στα προσκλητήρια 50τεμ.

Όλα τα σχέδια των προσκλητηρίων μας μπορούν να γίνουν σε όλα τα σχήματα. Επικοινωνήστε μαζί μας στο orders@newamazingideas.gr ή συμπληρώστε την παραπάνω φόρμα για οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμείτε, όπως τιμές, κορδέλες, φακέλους κ.α.

Δημιουργούμε μαζί την ιδέα σας.

Ο γάμος σας, μία μοναδική ημέρα, φτιαγμένη από λάμψη, μαγεία και όνειρα. Μία μέρα για την οποία θέλετε να οργανωθείτε και να βρείτε τις καλύτερες λύσεις, αυτές που ταιριάζουν στο στυλ και τον χαρακτήρα σας.

Ο γάμος σας αξίζει το καλύτερο και η ομάδα μας θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα σας.

Μετατρέπουμε τις ξεχωριστές στιγμές σας στις πιο γλυκές αναμνήσεις. Η πολυετής εμπειρία στο χώρο μας δίδαξε ότι πρέπει να έχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και αυτό, το έχουμε καταφέρει.

Μαθαίνουμε από εσάς…

Όλες οι γυναίκες θέλουν ο γάμος τους να είναι μοναδικός, με τον πρίγκιπα τους να τις παντρεύεται σε ένα παραμυθένιο τοπίο. Πλέον σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και όχι μόνο  έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το γάμο των ονείρων σας.

Εμείς αυτό που μπορούμε να σας παρέχουμε μέσα από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας είναι η ολοκληρωμένη προετοιμασία του γάμου σας δίνοντας σε εσάς και τους καλεσμένους σας την εικόνα του δικού σας παραμυθιού.

Υλοποιούμε κάθε σας σκέψη!

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη γκάμα προσκλητηρίων τα οποία μπορείτε να τα διαμορφώσετε σύμφωνα με τα δικά σας πρότυπα καθώς και πολλά ακόμη είδη γάμου, όπως μπομπονιέρες, στέφανα, λαμπάδες κτλ. με το πλεονέκτημα μιας συνεχούς ανανεώσεως των εμπορευμάτων μας.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα και βασιζόμαστε στην εμπιστοσύνη, στη συνέπεια και στην επιθυμία να βελτιώσουμε και να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σύμφωνα με τις ανάγκες και τα “θέλω” σας με ταχύτητα και υπευθυνότητα.

Αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε ευκολότερα, οικονομικότερα και κυρίως εξοικονομώντας σας χρόνο. Επιθυμία μας είναι η ανάπτυξη δυνατών σχέσεων εμπιστοσύνης με κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά.


has been added to your cart.
Checkout